به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام اسماعیلزاده، مدیر حوزه علمیه استان مازندران در اولین نشست اعضای قرارگاه استانی مسجد و اختتامیه دومین رویداد مسئله محور محلات مهدوی ضمن تأکید بر جایگاه مساجد در تربیت دینی جامعه، خواستار انسجام بیشتر در برنامههای فرهنگی و تبلیغی شد.
وی خواستار تقویت جایگاه مبلغین و امامان جماعت، گامی حیاتی در جهت بازگشت مساجد به نقش واقعی خود بهعنوان محور هدایت و انسجام اجتماعی است.
مدیر حوزه علمیه استان مازندران با تأکید بر اهمیت ارتقای جایگاه مبلغان دینی، افزود: امامان جماعت نه تنها راهنمایان معنوی محلات هستند، بلکه بهعنوان مرجع اجتماعی و فرهنگی، نقشی بیبدیل در حل مسائل مردم و ارتقای همبستگی محلی دارند. توانمندسازی این عزیزان باید به عنوان اولویت در دستور کار قرار گیرد.
حجتالاسلام اسماعیلزاده همچنین ضرورت تجمیع طرحهای در حال اجرا در مساجد را یکی از مهمترین اقدامات برای افزایش کارآمدی دانسته و تصریح کرد: پراکندگی در برنامههای فرهنگی و تبلیغی گاهی به هدر رفت منابع و کاهش اثرگذاری منجر میشود. نیازمند نگاه جامع و هماهنگ برای اجرای طرحهایی هستیم که بتواند نیازهای واقعی جامعه را پاسخ دهد.
مدیر حوزه علمیه مازندران در ادامه به دستاوردهای حوزه در زمینه آموزش تخصصی تبلیغ اشاره کرد و گفت: برگزاری سطح ۳ تخصصی تبلیغ در استان، اقدامی راهبردی در تربیت نیروی انسانی کارآمد و متعهد برای گسترش فعالیتهای تبلیغی بوده است. این دورهها نه تنها مهارتهای علمی و عملی مبلغان را ارتقا میبخشد، بلکه آنان را برای مقابله با چالشهای فرهنگی و اجتماعی امروز آماده میکند.
حجتالاسلام اسماعیلزاده در پایان، بر ضرورت همافزایی میان حوزه علمیه، نهادهای فرهنگی و فعالان مسجدی برای تحقق اهداف تمدن اسلامی تأکید کردند.
نظر شما